Un covor antiderapant este esential pentru siguranta in baie, deoarece previne alunecarea pe suprafetele alunecoase si umede. Aceste covoare sunt fabricate din materiale precum PVC si catifea tehnica, care se usuca repede si au o prindere ferma pe podea. Ele absorb apa eficient, mentinand podeaua curata si uscata. De asemenea, aceste covoare sunt durabile si usor de intretinut, putand fi folosite pe termen lung.

Covoarele de baie antiderapante vin intr-o varietate de forme si culori, permitandu-ti sa gasesti modelul potrivit pentru baia ta. Indiferent daca ai nevoie doar de un covor simplu sau un set complet pentru toata baia, vei gasi optiuni variate. Aceste covoare pastreaza forma lor datorita materialului durabil si sunt usor de intretinut. Ele pot fi folosite chiar si in baile cu incalzire prin pardoseala, oferind confort si siguranta.

Un covor antiderapant este extrem de important pentru o baie. Indiferent de covorul pe care il alegi, toate materialele au un lucru in comun: sunt alunecoase pe suprafata gresiei.
Cand iesi din dus covorul ar trebui sa nu alunece, pentru a nu te accidenta. Oricum este usor sa aluneci pe suprafete alunecoase, dar apa de la dus amplifica si mai mult acest efect.

Prin urmare, ai nevoie de covoare antiderapante pentru baie si astfel, accidentele nu mai au loc. Chiar daca esti mereu atent, nu poti exclude o alunecare. Riscul este deosebit de mare atunci cand intri sau iesiti din dus.

Cu un covor de baie antiderapant, alunecarea apartine de domeniul trecutului, deoarece ofera o retinere sigura. Preturile pot varia foarte mult si exista un motiv pentru asta.

Covoarele antiderapante de baie de inalta calitate nu numai ca ofera siguranta, ci sunt si extrem de usor de intretinut si se simt deosebit de confortabil sub picioare. Unele versiuni au ventuze pe partea inferioara pentru a se asigura ca nu aluneca.

Covoare de baie antiderapante – Caracteristici

Cand vine vorba de forma si culoare, nu exista limite pentru imaginatie. Covoarele de baie pot avea o forma dreptunghiulara, patrata, sub forma de inima, de fluture, de floare etc.

Modelele de covoare antiderapante pentru baie sunt fabricate din PVC si catifea tehnica, care se usuca mai repede decat covorasele obisnuite. Suprafata antiderapanta din cauciuc, cu o prindere ferma, creste siguranta si stabilitatea.

Absorbtia puternica de apa, asigura ca apa nu se acumuleaza. Covoarele de baie antiderapante absorb rapid petele de apa si alte tipuri de pete. Mentin podeaua curata si uscata pentru ca baia sa fie confortabila si curata.

Covoarele antiderapante pentru baie sunt potrivite pentru a fi amplasate in fata chiuvetei, wc-ului, bideului etc. Ajuta la reducerea daunelor pardoselii cauzate de stropii de apa.

Covoarele de inalta calitate nu se vor degrada sau comprima in timp, pot fi folosite continuu pentru o lunga perioada de timp si trebuie doar curatate cu o perie sau un burete, economisind timpul si energia.

Covoare de baie – Forme si culori

Covoarele de baie antiderapante sunt accesoriul perfect pentru oaza ta de bunastare. Fie ca este verde puternic, antracit nobil sau albastru frumos, vei gasi culoarea potrivita pentru baia ta.

Designul si diferitele dimensiuni sunt, de asemenea, convingatoare. Nu conteaza daca ai nevoie doar de un covor de baie pentru dus sau de un set complet de baie, deoarece vei gasi covoare antiderapante pentru baie in diferite forme si dimensiuni.

Datorita materialului durabil, covorul de baie isi pastreaza forma in ciuda utilizarii intensive. In plus, covoarele antiderapante sunt deosebit de usor de intretinut.

Desigur, sunt potrivite si pentru baile cu incalzire prin pardoseala. Datorita materialului extrem de absorbant si cu uscare rapida, covorul iti ofera intotdeauna o senzatie placuta de uscat atunci cand mergi pe el.

Cu partea inferioara fabricata din cauciuc antiderapant, covorul de baie absorbant are o prindere ferma si creste siguranta si stabilitatea. Un covor de baie antiderapant, de calitate nu se va dezintegra si nu se va comprima in timp, putand fi folosit o perioada lunga de timp.

Covorul de baie la moda si cu model simplu in stil nordic poate fi asortat cu orice decor.

Covoare

Importanta covorului antiderapant in baie

Un covor antiderapant este esential pentru siguranta in baie. Din moment ce suprafata gresiei devine alunecoasa atunci cand este uda, riscul de accidente creste. Un covor antiderapant asigura o retinere sigura si previne alunecarea, oferind astfel un mediu mai sigur.

Caracteristici ale covoarelor de baie antiderapante

Covoarele de baie antiderapante sunt fabricate din materiale precum PVC si catifea tehnica, care se usuca rapid si au o prindere ferma pe podea. Aceste covoare absorb apa eficient, mentinand podeaua curata si uscata. Ele sunt potrivite pentru a fi amplasate in fata chiuvetei sau wc-ului pentru a reduce daunele cauzate de stropii de apa. De asemenea, ele sunt durabile si usor de intretinut, putand fi folosite pe termen lung.

Diverse forme si culori ale covoarelor de baie antiderapante

Covoarele de baie antiderapante vin intr-o varietate de forme si culori, permitandu-ti sa gasesti modelul potrivit pentru baia ta. Indiferent daca ai nevoie doar de un covor simplu sau un set complet pentru toata baia, vei gasi optiuni variate. Aceste covoare pastreaza forma lor datorita materialului durabil si sunt usor de intretinut. Ele pot fi folosite chiar si in baile cu incalzire prin pardoseala, oferind confort si siguranta.